De Grote Wolf

Afbeelding van een houten grote wolf

Wat is De Grote Wolf – Houten Speelgoed?

Samen consuminderen door hergebruik is het motto van De Grote Wolf. Door het aanbieden van prachtig houten speelgoed willen wij het taboe doorbreken op het geven van ingespeeld speelgoed.

Als moeder van twee opgroeiende kinderen merkte ik, Vera Wolf, hoe vaak er nieuw en goedkoper (plastic) speelgoed wordt gekocht en gegeven. Nieuw duurzaam speelgoed kopen is nu eenmaal kostbaar. Dit was voor mij dé stimulans voor het creëren van een nieuw circulair duurzaam concept.

De Grote Wolf – Houten Speelgoed heeft een uitgebreid assortiment met betaalbaar tweedehands kwaliteitsspeelgoed. Van educatief, vintage, muziekinstrumenten tot poppenwagens, er is voor elk wat wils. Via de webshop krijgt het oerdegelijke speelgoed een tweede leven. Daarnaast maken we alleen gebruik van hergebruikte dozen en verpakkingsmateriaal.

De Speelgoeddokters

Bij De Grote Wolf belandt niks op de afvalberg. Kapot, afgeleefd of incompleet houten speelgoed wordt weer gerepareerd. We werken samen met twee sociaal maatschappelijke stichtingen en de gepassioneerde houtbewerker Maarten. Deze Speelgoeddokters blazen het speelgoed weer nieuw leven in door te repareren, te schuren en te schilderen. Speelgoed dat anders weggegooid zou worden of op een zolder zou staan weg te stoffen, ziet er nu weer zo goed als nieuw uit en staat klaar voor een nieuw speelkameraadje.

Heb je zelf nog houten speelgoed staan om te doneren, dan is dit enorm welkom bij De Grote Wolf! Als bedankje voor je donatie krijg je een cadeaubon met 10% korting bij een aankoop uit het assortiment. Vooralsnog mag je dit speelgoed bij de studio van De Grote Wolf (Eindhoven) afleveren. Wij werken aan verzamelpunten door het hele land.

Wordt ook onderdeel van dit circulaire concept!

Wil jij een verzamelpunten voor het houten speelgoed worden? Lijkt het jou wat om als winkel, kinderopvang, BSO of school een verzamelpunt te zijn van dit duurzame en circulaire concept? Neem dan via de onderstaande link contact met mij op voor meer informatie.

Hier kunt u  een flyer downloaden om op te hangen

Veel speelplezier groetjes,

Vera Wolf – de Groot

www.degrotewolf.com

https://www.facebook.com/wolfspeelgoed/