Het huis van Pluis

Vilten keien in voorjaarsomgeving

Speelbelovend verkoopt geen artikelen van Het huis van Pluis, maar wij vinden de artikelen zo mooi en zo passend bij onze filosofie dat we het leuk vinden om het merk het huis van Pluis op onze website als promotieartikel te voeren. U kunt de artikelen van Het huis van Pluis bestellen via www.hethuisvanpluis.nl

Het huis van Pluis is een webshop waar speelkleden en toebehoren van 100% natuurlijk materiaal worden verkocht. Al deze producten worden van een goede kwaliteit wol en eventueel zijde met de hand gemaakt!

Wollen kleed van het huis van Pluis met een meertje, een holletje en vilten 'stenen
Herfstkleed met vijver

Deze vrolijke en duurzame speelkleden vormen een sprookjesachtige wereld voor ieder speelgoed. Samen met de speelstenen, grotten en boomstammetjes prikkelen ze de fantasie en de creativiteit.

Daarnaast zijn ze een mooie aanvulling op de seizoenstafels.

Er zijn verschillende landschappen verkrijgbaar voor ieder seizoen en daarnaast zijn er de vrolijke themakleden, zoals Boerderij, Kasteel en Savanne.

Elk speelkleed kan gevuld worden met bijpassende speelstenen, die in alle kleuren van de regenboog te verkrijgen zijn. De grotten zijn er voor de dieren die liever willen schuilen of in een holletje willen wonen. Ook deze elementen zijn met de hand gemaakt.

Naast de bestaande speelkleden, worden kleden ook op aanvraag gemaakt. Aanpassingen in kleur en indeling is altijd mogelijk.

Zo kunnen er bijzondere gepersonaliseerde kleden worden ontworpen.