Wodibow

Een dorp van huisjes en boompjes van Wodibow zelf ingekleurd

Speelbelovend verkoopt Wodibow niet zelf, maar mocht u als retailer interesse hebben in Wodibow artikelen dan kunt u meer informatie vinden via Wodibow

U kunt voor de eerste vragen ook contact opnemen met ons. speelbelovend@gra-cv.com

Wodibow is een prachtig Spaans merk met oog op duurzame productie en met een grote variatie aan speelgoed met veelal een prachtig gestileerd design. Alles is gemaakt van natuurlijke materialen en Wodibow doneert een deel van de opbrengsten aan organisaties die zich sterk maken voor het behoud van de oerwouden. Ook het Speelgoed van Wodibow kan ingezet worden als gereedschap voor de fantasie.

Mooie voorbeelden hiervan zijn de blokjes in geometrische figuren met aan één zijde een kant waarop je met schoolbordkrijt kunt tekenen. Wegen, dorpen, auto’s, raketten en zelfs kunstwerken kunnen worden gecreëerd.

Oudere kinderen (vanaf 7-8 jaar) kunnen het aloude principe van het bouwen van boogbruggen spelenderwijs  met de blokken van Wodibow leren begrijpen. Het is een enorm precies werk om van al deze bogen daadwerkelijk een boogbrug te bouwen.

Hieronder ziet u de kippen en de haan en de Mastodonten en Nanodonten. Een soort puzzels van beukenhout en magneten waarvan je een grote of een kleine olifant, nijpaard of beer kan maken en waarmee je kunt spelen en die ook als decoratie prachtig zijn.

 

De Woonki bestaat ook uit beukenhout en magneten. Woonki is een avontuurzoeker.

Voor het begrip van kinderen kan het leerzaam zijn om de weersverwachting of het seizoen of de tijd in figuren samen te stellen en uit te drukken. De boom van Wodibow kan voorzien worden van winter-, lente-, zomer- of herfsttooi.

en hieronder de emoticons, die bij het uitdrukken en herkennen van emoties een hulpmiddel kunnen zijn .

Emoticons van Wodibow